Levertijd

Verzending

Wij streven er naar om alle bestellingen geplaatst voor 17:00 dezelfde dag te verzenden. Wij geven echter geen garantie dat uw bestelling de volgende werkdag geleverd zal zijn. Wij verzenden alle bestellingen met PostNL en zijn afhankelijk van de afhandeling door PostNL.

Bestellingen geplaatst op zaterdag/zondag/maandag worden door PostNL minimaal op dinsdag geleverd. Op zaterdag en zondag wordt geen post opgehaald, dus deze wordt op maandag verwerkt en verzonden. Levering zal dan in de meeste gevallen op dinsdag zijn. Uw bestelling zal middels brievenbus post verzonden worden. U hoeft voor ontvangst niet thuis te zijn mits u over een standaard brievenbus beschikt. Voor onze Belgische klanten kunnen wij helaas niet de volgende dag leveren. Hier moet u rekening houden met gemiddeld 2-3 werkdagen levertijd. Wij kunnen levering binnen 2-3 werkdagen niet garanderen.

Retourneren

Het is mogelijk om uw bestelling te retourneren. De sticker dient dan onbeschadigd en voldoende gefrankeerd retour gestuurd te worden. De verzendkosten indien van toepassing bij verzending naar de klant vergoeden wij. De retourkosten worden niet vergoed. Om een bestelling te retourneren dient u via het contactformulier eerst dit door te geven.